37-річна Тіна Кароль показала обличчя зблизька без макіяжу: встигає в Європі і співати, і бігати до косметолога

Українська співачка Тіна Кароль поділилася новою фотографією, на якій артистка позувала без макіяжу. Щоб побачити новий знімок зірки - читайте далі.

Тіна Кароль регулярно ділиться новими кадрами зі своїми прихильниками в особистому блозі, за яким слідкують 1,8 мільйонів користувачів. Зараз артистка знаходиться за межами України. Кароль після повномасштабного вторгнення росії на територію України виїхала до Варшави, де проживає й зараз.

Однак у Польщі виконавиця не сидить на місці – Тіна дає волонтерські концерти у різних куточках Європи, а також виходить на мітинги на підтримку України. Нещодавно Кароль заспівала Гімн нашої країни у Венеції.

Тіна Кароль заспівала у Венеції
Тіна Кароль заспівала у Венеції

Зараз українська артистка анонсувала виступ у Вільнюсі, столиції Латвії, який має відбутися 1 червня. Співачка закликає усіх, хто має змогу прийти на її виступ – отримані кошти вона передасть на рахунки захисників України та волонтерів.

Тіна Кароль виступить у Вільнюсі
Тіна Кароль виступить у Вільнюсі

Окрім того Кароль показала себе без макіяжу, однак із патріотичним фільтром. Тіна з’явилася у кадрі з блакитно-жовтими стрілками на очах, проте вони виявилися несправжніми. Окрім того, прихильники помітили, що губи співачки стали дещо пухкіші, ніж були до того – проте це також работа не косметолога, а ефект від фільтру в мережі Інтаграм.

Тіна Кароль без макіяжу
Тіна Кароль без макіяжу

Кароль завжди говорила, що вона приділяє досить багато уваги своїй зовнішності, що дозволяє їй виглядати молодшою за 37 років, які вона має за паспортом. Головний секрет Тіни – вживати багато чистої води протягом дня. Також артистка відмовилася від фаст-фуду, випічки та солодкого. У своєму раціоні вона надає перевагу білковій їжі, а також не забуває про регулярні споривні тренування.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".