Вагітні Наталія Мосейчук, Марічка Падалко, Лідія Таран та інші ведучі 1+1 показали животики: кому пасує більше

Вагітність — один з найпрекрасніших станів жінки, з яким не з чуток знайома переважна більшість телеведучих 1+1. Подивіться і оберіть, кому більше пасує вагітний животик.

Колектив “плюсів” невпинно розростається, а зіркові матусі встигають успішно поєднувати і кар’єру, і виховання дітей.

Вагітна Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук так вдало ховала цікаве положення вже будучи відомою журналісткою, що навіть допитливі глядачі нічого не помітили, тож і в ефір вона виходила до останнього. Зараз у зірки двоє синів.

Вагітна Наталія Мосейчук
Вагітна Наталія Мосейчук

Вагітна Марічка Падалко

У шлюбі з Єгором Соболєвим Марічка Падалко народила трьох дітей. Що цікаво, єдиним усвідомленим і запланованим став їх первісток — син Михайло, про це телеведуча розповідала в інтерв’ю. Але й з двома наступними вагітностями пара не мала жодних сумнівів.

Вагітна Марічка Падалко
Вагітна Марічка Падалко

Вагітна Неля Шовкопляс

Зірка “Сніданку з 1+1” Неля Шовкопляс в одну мить стала мамою одразу двох — у неї народилася двійня. Вагітною в ефірі телеглядачі її не бачили, адже це було ще до кар’єри на ТБ.

Вагітна Валентина Хамайко

Найбагатодітніша мама “плюсів” Валентина Хамайко має чотирьох дітей, батько яких — бізнесмен Андрій Оністрат. В цікавому положенні ведуча неодноразово з’являлася на світських заходах.

Вагітна Валентина Хамайко
Вагітна Валентина Хамайко

Вагітна Катя Осадча

Дружина Юрія Горбунова Катя Осадча навмисне дві свої останні вагітності від гляадчів не приховувала, але доволі довго утримувалася від будь-яких коментарів на цю тему, навіть виходячи в ефір з помітним животиком.

Вагітна Катя Осадча

Вагітна Лідія Таран

У цивільному шлюбі з Андрієм Доманським Лідія Таран завагітніла і народила донечку Василину, а в мережі знайшлося одне фото журналістки в положенні.

Вагітна Лідія Таран

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".