Катерина Кухар вразила віковими змінами у зовнішності: за останні два місяці прима-балерина стала невпізнаваною

Знаменита українська балерина, Прима вітчизняного балету Катерина кухар вразила шанувальників кардинальними змінами у зовнішності, які з'явилися продовж цих 2 місяців.

Для відомої української танцівниці, зірки вітчизняного балету Катерини Кухар ці два місяці були аніскільки не легшими, ніж для її колег. Тим не менш, прима виходила на зв’язок набагато рідше, ніж інші знаменитості.

Нещодавно вона мала можливість поділитися своєю творчістю та історією з європейськими країнами. Однак, навіть на сцені балерина не могла стримувати своїх сліз. Неозброєним оком помітно, що останні події сильно відобразилися на її моральному стані.

Катерина Кухар вразила віковими змінами у зовнішності

Так, нещодавно знаменитість дала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зі сльозами на очах розповідала про те, як намагалася забрати своїх дітей та возз’єднатися з ними. Це був неймовірно складний період для неї, адже діти для Катерини — понад усе.

Однак, глядачів вразила настільки історія зірки, адже подібні розповіді вони чують ледь не щодня, скільки зміни у зовнішності артистки.

Катерина Кухар вразила віковими змінами у зовнішності. Скріншот коментарів під публікацією Зіркового шляху

Імовірніше за все, таке враження склалося через те, що під час інтерв’ю прима-балерина знаходилася у стані сильного стресу. Кухар постійно плакала, і не могла прийти до тями. Спогади відображалися на її обличчі сильним болем.

Залишається сподіватися, що артистка все ж таки зможе взяти себе до рук і відпустити той жах, що відбувався з її сім’єю наприкінці цієї зими, адже її діти та чоловік цілі і неушкоджені.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".