Ольга Фреймут емоційно повідомила про болючу втрату на війні: “Будьте прокляті, російські загарбники”

Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут не забуває тримати зв'язок з шанувальниками навід під час війни, але цього разу вона повідомила дуже погану новину.

Ось вже третій місяць триває розв’язана росією війна проти України, яка забрала життя багатьох щирих українців. Важко знайти дім, який оминула ця біда, є втрати і серед зіркових родин.

На третій день російського вторгнення втратили маму акторки Ольга і Наталія Сумські, Лілія Ребрик попрощалася з близьким колегою, а Ксенія Мішина — зі своїм вчителем і другом Пашею Лі. Цього разу серце крається у головної ревізорки країни.

Погана новина з’явилася в Інстаграмі Ольги Фреймут, яка написала:

“Сьогодні [11 травня 2022 року] загинув за Україну Максим Маєвський, Сармат, батальйон Аратта. Максим з мого міста, з Нового Роздолу. Вдивіться в його погляд, там стільки любові. Будьте прокляті, російські загарбники! Попрощатися з Максимом можна у Львові”.

Коментатори не стримали своїх емоцій та щиро співчувають родині героя:

  • “Сліз не втримати! Спочивай з миром, наш захисник”;
  • “Живи в небі і своїм поглядом вбивай орків”;
  • “Земля пухом. Так шкода квіту нації”;
  • “Який красень! Світла пам’ять і шана…”;
  • “Співчуваю родині”, – пишуть українці.
Ольга Фреймут показала сина
Ольга Фреймут емоційно повідомила про болючу втрату на війні

Сама Фреймут наразі в тимчасовій еміграції у Великобританії і мріє якнайшвидше повернутися до рідного дому, але разом з тим закликає усіх інших українок, що були вимушені покинути Батьківщину, пам’ятати про прикуті до себе погляди іноземців і гордо тримати голову, незважаючи ні на що, адже саме вони сьогодні представляють націю за кордоном.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".