41-річна Лілія Ребрик прямо в ефірі не стрималася та хвацько виялася: обговорювала життя в Україні зараз

Лілія Ребрик завжди відзначалася позитивом та креативом в ефірах своїх передач. Проте, під час розмови з колегою про Україну, вона не стрималася і жорстко висловилася.

Лілія Ребрик багато років працює на телебаченні і стала справжньою улюбленицею публіки. У кадрі вона завжди привітна, ласкава та неймовірно позитивна. Проте, є речі, які можуть довести і таку приємну жінку. Зокрема події в Україні не лишили її байдужою.

Під час розмови в ефірі з Анатолієм Анатолічем, Лілія не стрималася та дозволила собі міцне слівце. Втім, навіть неприємні для наших ворогів слова звучать із вуст знаменитості дуже мило. Більше того, вона сама вигадала образливі фразочки, аби не опускатися до рівня противника:

“Інколи шкодую, що я не лаюся ані в житті, ані по телебаченню. В ефірі взагалі на таке табу. Але ж як інколи хочеться!!! Сьогодні, наприклад, народилися вислови:
“РИГАЧКА СВІТУ”
“ШМАКОДЯВОЧНІ ДРИСТУНИ”
Включаймо колективне мислення! Накидайте літературних синонімів “міцних словечок” про самі знаєте чию армію! Розширюю свій словниковий запас!, – написала Ребрик.

Колега по студії, Анатолій Анатоліч, своєю чергою записав за ведучою нові словоформи та поділився своєю історією. Чоловік повідав, що також не може стримуватися, коли розповідає про ситуацію в Україні, але його словниковий запас дозволяє лише використовувати нецензурну лексику.

Нагадаємо, що в ефір “Ранок з Україною” Лілія Ребрик виходить з 2017 року. Крім роботи у студії, зірка віддає всю себе ролям у кіно, серіалах, а ще грає у сучасному театрі.

Схожі статті

“Якого чорта все скривати?”: колега Єфросиніної та Горбунова розкрив те, що так довго приховувала Маша

Український ведучий не зміг промовчати та прокоментував конфлікт, який став причиною скандалу між його колегами - Єфросиніною та Горбуновим.

“Драма може бути”: 34-річна Надя Дорофєєва вперше розповіла про конфлікти з Мішею Кацуріним після весілля

Артистка зізналася, що без суперечок в родині не обходиться, проте вони з чоловіком вміють вчасно розібратися та вирішити конфліктну ситуацію.

42-річна Катерина Кухар серйозно травмувалася та не змогла приховати сльози: “Не зможу закінчити цей тур”

Українська балерина вразила зізнанням про отриману на виступі травму. Через неї Катерина не зможе завершити свій тур, тож шанувальникам балету доведеться зачекати.

Екс-холостячка Ксенія Мішина оригінально натякнула, що сумує за колишнім Еллертом: “Коли ж ми замутимо”

Відома українська акторка Ксенія Мішина та гуморист Олександр Еллерт розійшлися 3 роки тому. З тих пір багато чого змінилося, але колишні ще й знаходяться на шаленій відстані.

Що відомо про сина Насті Каменських і хто його батько: хлопчик вже давно виріс і з Попатом не знається

Знаменита українська співачка Настя Каменських регулярно отримує питання на рахунок імовірного поповнення в сім'ї, і зізнавалася, що вже втомилася від цього.

“Вона мене повернула в цей світ”: хворий Узелков звернувся до коханої – колись була Боржемська, зараз інша

Відомий український боксер В'ячеслав Узелков готується до виписки з київської клініки, де переніс серйозну операцію на серці. Всі слова подяки лікарям, персоналу та загадковий коханій.