Прокляття сестер Ротару: хто винен у тому, що Софія, Лідія, Ауріка та Зінаїда усі разом втратили чоловіків

Сімейство знаменитої української співачки Софії Ротару налічує чотири сестри. Не дивлячись на шалену популярність однієї з них, їхня доля вийшла вельми схожою.

Минулого року не менш відома за свою сестру Ауріка Ротару вперше за багато років дала ексклюзивне інтерв’ю журналістці DOROTYE. Під час розмови стало відомо, що зірка поховала свого чоловіка багато років тому. І з тих пір не зустріла іншого, який би полонив її серце.

Прокляття сестер Ротару

Прокляття сестер Ротару

Це зацікавило журналістку, яка почала розпитувати про обставини смерті коханого Ауріки. Виявляється, чоловік помер незадовго після поховання Анатолія Євдокименко, чоловіка Софії Михайлівна Ротару. Для рідних сестер, які на той момент мешкали по сусідству, це було найважчим періодом у їхньому житті.

І варто відзначити, що шлях, яким вони пішли далі, повністю співпадав. Хоча скорбота вплинула на їхню кар’єру, вони віднайшли в собі сили виступати далі і не віддали своє серце іншим. Через декілька років з життя пішов ще один чоловік. На цей раз Лідія Ротару попрощалася з обранцем. На племінницю Софії Михайлівни Соню це вплинуло настільки, що вона відмовилася грати весілля. Лідія, як і Ауріка та Софія не змогла змиритись з втратою чоловіка. А нещодавно цю долю розділила і найстарша — Зінаїда.

Прокляття сестер Ротару

Хоч би як важко не було, але у сестер Ротару є велика сім’я, яка допомагає їм розділити горе та стати на ноги. І хоча навколо них постійно ходять плітки про нових обранців, пам’ять про чоловіків, які завоювали кохання Софії, Лідії, Ауріки та Зінаїди живе до сих пір.

Ауріка дала зрозуміти під час інтерв’ю, що не бачить в цьому чогось надприроднього і мириться з реальністю.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".