Олег Винник назавжди покинув Україну? У мережі з’ясували, де знаходиться зірка: “Змінити роботу, місце проживання”

Фанати відомого українського виконавця Олега Винника можуть вважатися одними з найвірніших. Однак навіть для повелителя вовчиць існують певні межі.

Після 24 лютого відомий український виконавець Олег Винник час від часу виходив на зв’язок зі своїми шанувальниками. Втім, якщо порівняти ці крихітні звернення до співвітчизників від повелителя вовчиць та інших зірок, то в голову приходять неприємні висновки.

Фанатки артиста сильно розчаровані його відсутністю. Знаменитість не дає ніяких коментарів стосовно свого місця знаходження, не спілкується з користувачами на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і взагалі уникає будь-якої можливості вийти на зв’язок та показати, де він знаходиться.

У мережі з’ясували, де знаходиться Олег Винник

У мережі з’ясували, де знаходиться Олег Винник. Скріншот коментаря під публікацією артиста

Це наштовхнуло його шанувальниць на думку, що на даний момент він знаходиться у Німеччині, де в нього є вид на проживання, квартира і студія звукозапису, або д в іншій європейській державі. Хоча, для багатьох чоловіків виїзд заборонений, все ж таки існують певні правила, які дозволяють виїхати разом з сім’єю.  Фанатська база виконавця розділилася на два табори. Одні впевнені, що той зрадив Україну, інші ж запевняють, що Олег Винник знаходиться на своїй батьківщині. Варто відмітити, що місцезнаходження акаунту — Україна.

У мережі з’ясували, де знаходиться Олег Винник. Скріншот коментарів під публікацією співака

У коментарях під останньою публікацію Олега Винника розпочалися справжні скандали. Фанати намагаються з’ясувати, де знаходиться зірка, а також починають дратуватися через те, що їхні думки стосовно локації повелителя вовчиць абсолютно не сходяться.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".