Знайшлася колишня дівчина Сергія Притули: 40-річний шоумен змовчав про роман з популярною особою

Сергій Притула здається дуже відкритою та щирою людиною. Проте, і в нього є свої секрети. Він рідко розповідає про особисте життя, яке було дуже насиченим.

Сергій Притула – один з найбільш популярних шоуменів Україні. Потужний старт його славі дав проєкт “Підйом”, де він разом з Олександром Педаном і Олею Фреймут вітали наших громадян з новим днем.

Згодом ведучий почав працювати і на інших програмах. Зокрема він багато років є головним обличчям “Хто зверху?”. Разом з Лесею Нікітюк чоловік провів чимало ефірів, де знаменитості показали себе у всій красі.

Втім, як раз на зйомках передачі, відкрився несподіваний та маловідомий факт. Виявляється, колишньою дівчиною Сергія є відома гумористка Тетяна Песик. Про це повідомила сама артистка на камеру у шоу “Хто зверху”. Притула у відповідь закивав головою, хоча і було помітно, що йому ніяково. Леся Нікітюк прикинулася, що їй стало погано від такої новини.

Знайшлася колишня дівчина Сергія Притули

Що відомо про Тетяну Песик?

Як і Сергій Притула, Тетяна з Тернопільщини. Дівчина захоплюється акторською майстерністю та гумором. Широку популярність їй принесла участь у проєкті “Ліга Сміху”, де вона виступала у команді “V.I.P Тернопіль”. Згодом їй почали пропонувати ролі у кіно та серіалах, а під час вагітності Олени Кравець, вона навіть заміняла її на сцені “Вечірнього кварталу”.

Тетяна Песик
Тетяна Песик

Нагадаємо, що Тетяна Песик також грає у розважальному шоу “Жіночий квартал”, а ще знімалася у ситкомі “Країна У”. Виконувала також ролі камео. Зірка стала однією з найбільш перспективніших артисток нашого шоу-бізнесу.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?