29-річна Христина Соловій довела, що співає не гірше за Тіну Кароль: душевно виконала гімн перед стадіоном

Христина Соловій популярна співачка, яка прославилася завдяки проєкту "Голос країни". Нещодавно артистка довела, що недарма пройшла школу свого тренера Святослава Вакарчука.

Христина Соловій. Героїня цього матеріалу приковувала погляди і увагу ще з юних літ. Вона була першою, хто прийшов на проєкт “Голос країни” з власною історією про лемківське походження і крайовою піснею.

Взяв її до себе у команду сам Святослав Вакарчук. Проте, варто й зазначити ще й те, що Христина власне сама хотіла до музиканта у колектив.

Завдяки йому вона стала розвиватися й далі. Тепер артистка активно працює сольно. Її нещодавно запросили виконати гімн України на товариському футбольному матчі.

“Україна понад усе. Мала честь виконати український національний славень та підтримати нашу збірну на матчі Україна – Боруссія”, – написала співачка.

У коментарях прихильники похвалили її стиль і манеру виконання, написавши у коментарях:

  • “У мене мурахи по всьому тілу від твого виконання, Христинко! Дуже зворушливо й чуттєво! Слава Україні!”
  • “Заспівала краще аніж Тіна Кароль”
  • “Так красиво, так ніжно! Дякую, Христино!”

Сама ж артистка дуже радіє запрошенню на таку подію. Вона активно з 24 лютого включилася у громадську діяльність. Христина також зробила кілька каверів на відомі радянські пісні, а ще виходила на виступ у футболці на підтримку Маріуполю, брала участь у зустрічах із захисниками.

Нагадаємо, що кліп Соловій “Тримай” став одним з найпопулярніших україномовних відео на YouTube, хоча і був дебютною роботою зірки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".