Дружина Павліка вийшла на зв’язок з вілли ізраїльського мільярдера і повідомила неймовірне: зірка втратив сім’ю?

Молода дружина Віктора Павліка Катя вийшла на зв'язок за прекрасної будівлі в Ізраїлі, яка виявилася справжні музеєм. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Декілька років тому відомий український виконавець Віктор Павлік пов’язав своє життя з молодою концертною директоркою Катею. Незабаром в них народився спільний син Михайло.

На жаль, зіркова пара так і не встигла насолодитися цими солодкими хвилинами — поспостерігати разом, як їхній малюк підростає, адже в Україні розпочалася війна. Катя до останнього залишалася в Києві, але врешті-решт вирішила перебратися у гості до своєї сестри, яка на даний момент проживає в Ізраїлі. Дівчина неодноразово підкреслювала, що не вважає це біженством, адже планує повернутися до України як найшвидше, а перебуває у своєї рідної сестри. Що суто юридично так і є.

Дружина Віктора Павліка вийшла на зв’язок з вілли ізраїльського мільярдера і повідомила неймовірне

Перший час дівчина взагалі не могла виходити на зв’язок. Емоції та погане самопочуття не давали їй створювати контент у мікроблозі. Але на даний момент вона активно ділиться зі своїми підписниками новими відкриттями та враженнями від перебування в Ізраїлі. Нещодавно вона відвідала музей Гарі, який насправді виглядає, як розкішна вілла.

Дружина Віктора Павліка вийшла на зв’язок з вілли ізраїльського мільярдера і повідомила неймовірне: зірка втратив сім’ю. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Там дівчина мала можливість насолодитися різними предметами мистецтва, адже мільярдер, який створив цей музей захоплювався живописом, скульптурою, тощо. Маленькому Михасику поїздка також дуже сподобалася.

Необхідно відзначити, що Катя вже придбала квитки до України, що означає, що Віктор Франкович скоро возз’єднається зі своєю дружиною та сином

Схожі статті

Дружина Анатолія Анатоліча показала, в якому котеджі вони живуть: все по-багатому

Дружина Анатолія Анатоліча любить спостерігати за тим, що у них відбувається в дворі. Відома топпіарниця показала своє подвір'я та своїх заможних сусідів.

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.