52-річна Ірина Білик вперше показала старшого спадкоємця, який виріс другим Кузьмою: “Копія Скрябіна” (ФОТО)

Син відомої української співачки Ірини Білик вже давно самостійна людина, з родиною та власними цінностями. Але все ж таки він може дещо розповісти про свою матір, навіть нічого не говорячи.

Як відомо, Ірина Білик мала дуже теплі і дружні стосунки з Андрієм Кузьменко. Легендарний Кузьма Скрябін вмів знайти правильний підхід абсолютно до кожної зірки. Його не лякала ні емоційність, ні відстороненість, ні епатаж — він знав, як підкорити серце будь-якої людини. А за це його дуже любили, і через це його втрата відчувається до сих пір, як біль, який ніколи не минає.

Ірина Білик вперше показала старшого спадкоємця, який виріс другим Кузьмою

Варто відмітити, що старший син Ірини Білик вже давно доросла людина, яка покинула батьківське гніздечко, знайшла другу половинку і насолоджується життям. Ірина, як розуміюча та розумна мати приймає будь-який вибір спадкоємця.

Ірина Білик вперше показала старшого сина, який виріс другим Кузьмою

Однак, увагу привертає на це. Якщо уважно придивитися до хлопця, який не так часто виходить на публіку, то від очей не може приховатися той факт, що він — копія Кузьми Скрябіна.

Імовірність того, що Гліб Оверсук є його позашлюбним сином, звісно, на те щоб мізерна, а сягає нуля. І хто зна, що це за фокуси генетики, але виглядає чоловік так, ніби він прямий спадкоємець відомого музиканта.

Нагадуємо, що колишній чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов покинув російську федерацію після своїх закликів зупинити війну і повернувся на батьківщину в Азербайджан. Зараз він як може підтримує свою родину та маленького сина Табріза Вхмадова, що був вимушений тікати з Києва. Варто відмітити, що будинок співачки рознесли, і повернутися туди поки що немає можливості.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".