Як виглядає головний конкурент Потапа на серце Каменських: заміжня Настя досі має зв’язок з колишнім

До стосунків зі своїм партнером та продюсером Настя Каменських намагалася будувати щастя з бізнесменом, який в певний момент ледь не відправив її на той світ.

Щодо стосунків з Потапом Настя Каменських будувала своє щастя з іншим. Молодий бізнесмен всюди супроводжував артистку, робив їй коштовні подарунки, а наостанок змусив пережити подію, яка ніколи нею не забудеться.

Як виглядає головний конкурент Потапа на серце Насті Каменських

Настя Каменських та її колишній коханий Володимир Дятлов
Як виглядає головний конкурент Потапа на серце Каменських. Настя та її колишній коханий Володимир Дятлов

Так, під час відпочинку молода людина не впорався з керуванням та потрапив в автомобільну аварію. У салоні знаходилися його батьки та кохана Настя. Володимир отримав травми, Настю викинула з автомобілів, а двоє інших пасажирів загинули.

Через що саме розсталися коханні невідомо, але не важко здогадатися, що автокатастрофа зіграла свою роль.

Що цікаво, попри спільне минуле Потап дозволяє спілкуватися Насті та Дятлово і ба більше, і сам приймає участь у цьому. Справа в тому, що Олексій давно мріє відкрити прибутковий ресторан, а Володимир має великий досвід у ресторанному бізнесі. Тож тепер зіркове подружжя та колишній хлопець Насті Каменських мають спільний бізнес і бачаться на постійній основі.

Нагадуємо, що на даний момент Настя Каменських та Потап проживають в Іспанії. Артисти намагаються давати благочинні концерти і той самий час просуватися в іспаномовних країнах. У зв’язку з цим на продюсера вивалився великий об’єм критики, адже поки він ховається в Європі, його колеги роблять усе можливе для перемоги України.

Тим не менш, Олексій вважає, що буде більш корисним саме там, і в Україну повертатися поки що не збирається.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".