37-річна Тіна Кароль вперше розповіла правду про свекруху, яка сама лишилася у Києві у непростий час: посварилися?

Неймовірна Тіна Кароль вперше розповіла про свої справжні стосунки з мамою Євгена Огіра. Виявляється, не все так просто було у родинному житті поп-діви.

Вже багато років минуло з того часу, як цю землю полишив чоловік Тіни Кароль – Євген Огір. Втім, цікавість фанатів до особистого життя поп-діви та її стосунків зі свекрухою не вщухає. Ну дуже мало ділилася враженнями від спілкування з мамою обранця співачка раніше.

Які стосунки у Тіни Кароль та Раїси Огір?

Ще за життя Євгена, зірка не приховувала, що спершу вона не знала, як правильно поводитися зі свекрухою. Вона навіть посварила її за домашні страви. Та згодом жінки стали дуже рідними одна одній.

Євген Огір мав дітей і таємну дружину
Євген Огір і Тіна Кароль

Раїса Петрівна, так звати матір Огіра, навіть активно підключилася до ведення господарства яскравої зірки. Готувала їй улюблені страви та смаколики. Проте, проживали вже тоді рідні не разом. У лютому 2022 року взагалі Кароль полишила Україну сама.

А вже у 2014 році їх вже разом не бачили. Видання Vesti.ua зазначало, що свекруху Тіни Кароль побачили біля могили сина та чоловіка. Вона принесла скромні квіти, але появи поп-діви так і не дочекалася. Пізніше у мережі спливала також інформація про те, що жінки нарізно відвідують своїх рідних на Берковецькому кладовищі.

Як виглядає пам’ятник на могилі Євгена Огіра від Тіни Кароль

Нагадаємо, що Тіна Кароль та Євген Огір побралися у 2008 році. Чоловік відбудував під Києвом справжній палац для коханої. Проте, хвороба підкосила його. Онкологія, проблеми зі шлунком не дали йому побачити ні потужного становлення обраниці, як співачки, ні підрослого сина Веніаміна.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".