Знайшлася покинута дружина Дана Балана, яка народила сина: що Тіна Кароль не знала з біографії молдавського мачо

Біографія Дана Балана цікавить публіку не так, як його особисте життя до Тіни Кароль. З'ясувалося, що у молдавського мачо була дружина, яка народила йому сина.

Дан Балан є доволі відомим артистом з безліччю фанатів по всьому світі, однак водночас з цим він достатньо таємничий, коли мова заходить про особисте життя. Єдине, чим молдавський мачо ділився відкрито — спогадами про перше кохання.

Вперше по-справжньому майбутня зірка закохався у 16 років в однокласницю. Між підлітками почалися стосунки, але випробування відстанню вони не витримали — коли Дан переїхав до Ізраїлю, пара розійшлася.

Вже здобувши популярність Балан зустрічався з подругою своєї сестри Христиною Руссу. 5 років вони були разом, однак завершилося все скандальним розривом, оскільки він активно обговорювався молдавською пресою.

Дан Балан і Христина Руссу потрапили на обкладинку журналу
Знайшлася покинута дружина Дана Балана, яка народила сина

Знайшлася покинута дружина Дана Балана

Єдиною офіційною дружиною молдавського мачо називають румунську модель Еллу Крупеніну. Подейкують, що згодом після весілля у пари з’явився спільний син Алан, та від розлучення це їх не втримало. Сімейне життя Дана і Елли протривало з 2004 по 2009.

Знайшлася покинута дружина Дана Балана, яка народила сина

Оскільки офіційно цих фактів Балан не підтверджує, фанатам залишається лише здогадуватися, де правда, проте, за чутками, шлюб розпався через ревнощі і недовіру Крупеніної.

Що відомо про роман Тіни Кароль і Дана Балана

Тривалий час Дану Балану приписували романтичні стосунки з поп-дівою української естради Тіною Кароль. Все тому, що вони не ховалися від камер проєкту “Голос країни”, коли фліртували на своїх тренерських кріслах.

Детальніше про це дізнавайтеся в наступному відео:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".