Тоня Матвієнко розповіла всю правду про своє розлучення з Арсеном Мірзояном: “Чоловіка не бачу, і тому…”

Знаменита українська співачка Тоня Матвієнко вперше прокоментувала новину про своє розлучення з Арсеном Мірзояном. Усі деталі в нашій статті.

Після декількох тижнів війни Надя Дорофєєва та Володимир Дантес повідомили про розлучення. Українські блогери були настільки захоплені новиною, що під час обговорювання цієї події онлайн, заявили, що Тоня Матвієнко також розлучається з Арсеном Мірзояном. Преса одразу підхопила це повідомлення, однак, згодом співачка спростувала плітки та заявила, що в них все добре.

Тоня Матвієнко розповіла всю правду про своє розлучення з Арсеном Мірзояном

Журналісти “Зіркового шляху” вирішили все ж таки розпитати Тоню, звідки взялися подібні плітки, адже диму без вогню не буває.

Варто відмітити, що співачка аніскільки не ображається за це і ставиться до подібних речей дуже спокійно. Зокрема, вона зізналася, що їй взагалі все одно, і якби не попередження її піар-менеджеру, вона навіть не відреагувала б.

Тоня Матвієнко та її чоловік та колега Арсен Мірзоян розійшлися.
Тоня Матвієнко розповіла всю правду про своє розлучення з Арсеном Мірзояном

“Та то блогери, блогери, в них було там якесь відеоспілкування і вона почали казати: “А ти чула, що Дорофєєва з Дантесом розсталися?” Ну вони туди і нас… Пішло поїхало… Якось воно підхопилося. Плітки… Навіть Саша, мій піарник, сказав, що мабуть треба написати пост, що це чутки. А я казала: “Та мені якось все одно”. А потім подумала, що треба написати. Бо якось було багато… Скрізь про це почали писати. Чоловіка не бачу і думаю, як це можна було розстатися?”

Необхідно відзначити, що у пари все добре, і обговорювати можливі проблеми в шлюбі Тоня, звісно, не поспішає. Тим паче, що події в Україні не дозволяють займатися особистим життям.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".