Ксенія Мішина прокоментувала обручку на безіменному пальці та відповіла, чи виходить заміж: “Дуже люблю”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина відповіла на питання журналістів про обручку на безіменному пальці. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська акторка Ксенія Мішина місяць тому покинула кордони України та перебралася до Бельгії. Її поїздка не була пов’язана з втечею. Справа в тому, що знаменитість була зобов’язана переїхати у Європу у зв’язку з підписаним контрактом на роботу. Так чи інакше, але Ксенія мала з’явитися на зйомках.

Втім, необхідно підкреслити той факт, що все ж таки морально їй стало легше. Вона почала активніше спілкуватися зі своїми фанатами в соціальній мережі, а також розповідати про особисте життя. Ксенії навіть вдалося відновити свій бізнес, тож усі бажаючі можуть придбати в неї косметику.

Ксенія Мішина прокоментувала обручку на безіменному пальці та відповіла, чи виходить заміж

Як сказала Ксенія Мішина, життя Платона завжди тримає її на плаву
Ксенія Мішина прокоментувала обручку на безіменному пальці та відповіла, чи виходить заміж

Нещодавно акторка завітала на інтерв’ю до відомої української журналістки Доротюк. І та, звісно, поцікавилася, що це за обручка на безіменному пальці Ксенії, яку вона постійно носить собою.

Знаменитість одразу спростувала підозри стосовно того, що скоро вона вийде заміж. Насправді, це не обручка, а каблучка. Просто Мішина вирішила носити її таким чином.

“Це ще з Холостячки. Я її дуже люблю”, — прокоментувала вона.

Тож шанувальники можуть розслабитися, адже Ксенія не збирається виходити заміж найближчим часом.

Варто відзначити, що Олександр Еллерт не так давно зізнався, що сподівається повернути акторку. А це означає, що у її житті ніхто не з’явився, адже гуморист відзначав, що конкурента терпіти не стане, і одразу ж забуде про Ксенію. Олександр вважає, що чужому щастю заважати не варто.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".