Топ-5 українських знаменитостей, які почали кар’єру з маленького села: Надя Мейхер, Олег Винник та інші зірки

Чимало популярних та успішних знаменитостей України народилися у селі, проте змогли прокласти собі шлях до шоу-бізнеса. Щоб дізнатися імена цих артистів — читайте далі.

Вони співали у себе на подвір’ї, влаштовуючи концерти родині та сусідам, а сьогодні ними захоплюються не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Alyona Alyona

Alyona Alyona
Alyona Alyona

Відома реп-виконавиця Alyona Alyona народилася на Кіровоградщині, у мальовничому селі Капітанівка. Реп у житті зірки був ще з самого дитинства, але тільки після того, як вона почала викладати свої ролики на YouTube, українці дізналися про 27-річну реперку. Зараз, Alyona Alyona відома і в Україні, і в Європі, а кожен її трек стає хітом.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Співак народився у селі Вербівка, що на Черкащині. Довгий час був популярний закордоном, завдяки участі у популярних мюзиклах, де виконав головні ролі. Проте згодом, Олег Винник став власником усіх жіночих сердець України, а на концертах виконавця завжди плані аншлаги.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна народилася в Магаданській області, у селі Оротукан, згодом переїхавши з родиною до Івано-Франківська. Вже багато років, співачка вважається, найпопулярнішою жінкою в Україні та входить до складу найгарячіших та найвпливовіших жінок. Незмінний суддя “Голос країни”, що відкриває та допомагає новим талантам засяяти, як вона свого часу.

Надія Мейхер

Надія Мейхер
Надія Мейхер

Відома екс-учасниця гурту “ВІА-Гра” народилася в селі Збручівка, що на Хмельниччині. Надія змогла проявити себе, як акторка, телеведуча та співачка. А хіти легендарного гурту й досі слухають чимало людей.

Валерій Харчишин

Валерій Харчишин
Валерій Харчишин

Виконавець народився в селищі Любар, Житомирської області. Валерій здобув популярність, ставши лідери гурту “Друга Ріка”. Рок-музикант тримає планку найвродливішого чоловіка України та продовжує, разом зі своїм гуртом дарувати нам гарну музику.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".