Чоловік Каменських Потап вступив у зірковий десант і зійшов з літака в оточенні хлопців у камуфляжі: “Повернулися”

Популярний український репер та продюсер Потап після кількох місяців за кордоном неочікувано зійшов з літака в оточенні хлопців у камуфляжі.

З початком повномасштабної війни в Україні, яку розв’язала росія, багато зірок українського шоу-бізнесу взяли на себе обов’язок боронити інформаційний фронт. Крім того, серед відомих чоловіків є й ті, хто відклав мікрофони і взяв до рук автомати. Але декому пощастило прокинутися 24 лютого за кордоном, не чуючи вибухів.

Так, пара Потапа і Насті Каменських за 5 днів до російського вторгнення вирушила в Іспанію, щоб завершити роботу над іспаномовним альбомом співачки та відпочити разом з мамами.

Потап відмовився від усіх своїх російських нагород
Потап вступив у зірковий десант і зійшов з літака в оточенні хлопців у камуфляжі

У програмі “Зірковий шлях” NK зізналася, що відчуває безмежну вдячність всесвіту за те, що вони з коханим опинилися в безпечному місці в цей момент. Але душею і серцем вони з Україною та з-за кордону роблять все, щоб бути корисними та наблизити таку важливу для співвітчизників перемогу.

Тим не менш, публіка нерідко критикує співаків за те, що вони не повертаються додому, поки війна. Та несподівано в Інстаграмі Потапа виклав фото, на якому сходить з літака в оточенні чоловіків у камуфляжному одязі:

“Зірковий десант! Слава ЗСУ! Ми підтримуємо вас, хлопці, вже багато років!”, – підписав кадр чоловік Насті Каменських.

Ось як на світлину у коментарях реагують численні підписники Потапа:

  • “Ваша місія для України після стількох років на сцені насправді тільки почалась 3 місяці назад”;
  • “Мені здається, що хлопців дуже надихає ваша присутність, Олексію!”;
  • “Ви повернулися?”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".