Що відомо про стосунки Наталії Мосейчук та Ігоря Коломойського: ким мріє бачити багатій популярну ведучу?

Популярна ведуча, яка сміливо розповідає про політику, Наталія Мосейчук вже давно працює на телеканалі "1+1". Її у мережі часто підозрюють у різних любовних зв'язках.

Наталія Мосейчук – яскрава зірка, робота якої нікого не лишає байдужим. Ведуча не боїться братися за серйозні політичні проєкті та ставити високопосадовців у незручне становище питанням. Знаменитість – одна з тих, хто хоче дістатися всіх деталей у своїх темах.

48-річна Наталія Мосейчук терміново звернулася до астролога
Що відомо про стосунки Наталії Мосейчук та Ігоря Коломойського

Розум, напористий характер та силу духу оцінили не лише глядачі. Виявляється, бізнесмен Ігор Коломойський взагалі вважає, що Наталія може зайняти піст Голови держави. Своїм баченням статусу Мосейчук популярний багатій поділився в інтерв’ю виданню “Українська правда”. Як стало відомо, пропозицій по просуванню її кандидатури у президенти, зірка ще не отримувала. Коломойський зробив своє припущення, базуючись на тому, що ведуча стала дуже впізнаванною.

Нагадаємо, що Наталія Мосейчук з 2006 року працює на телеканалі “1+1”.

Що відомо про особисте життя Наталії Мосейчук?

Наталія Мосейчук – одна з тих знаменитостей, які не люблять говорити про особисте. Тим не менш, правди про свої шлюби зірці не вдалося приховати. Виявляється ведуча була двічі заміжньою та має двійко діток. Старший син вже давно виріс та всю юність приділяв час навчанню. Він навіть зміг отримати запрошення на отримання освіти закордоном.

Наталія Мосейчук з чоловіком
Наталія Мосейчук з чоловіком

Молодший синочок Матвій – ще школяр. Він народився у 2012 році. Батька хлопця звати Іллєю, зі своїм обранцем знаменитість познайомилася завдяки роботі. Пишного весілля пара вирішила не грати: просто узаконили стосунки.

 

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".