Джамала зізналася, хто втішав її за кордоном, поки чоловік чекає на неї в Україні: “Мурахи йшли шкірою”

Знаменита українська співачка Джамала зізналася, хто зміг вселити в неї віру в добро, поки вона знаходилася далеко від сім'ї та Батьківщини. Усі деталі в статті.

Відома українська виконавиця Джамала стала першою з вітчизняних артистів, хто покинув все та почав давати благодійні концерти за кордоном. Зірка зробила це майже одразу після того, як відвезла синів до Туреччини, де залишила їх на свою сестру.

Джамала переживає кризу у стосунках зі старшим сином
Джамала зізналася, хто втішав її за кордоном, поки чоловік чекає на неї в Україні

Це був вельми непростий крок, який Джамала вирішила зробити. Та на щастя, вона негайно змогла зібрати великі кошти, щоб підтримати українських захисників та переселенців, тому стала свого роду героїнею для аудиторії. Зокрема, і її репертуар зробив цей крок вельми правильним, адже її головний хіт “1944” саме про те, що колись пережив татарський народ від рук росіян.

Джамала зізналася, хто втішав її за кордоном, поки чоловік чекає на неї в Україні

На даний момент знаменитість знаходиться у Сполучених Штатах Америки, де для неї також відкрилися двері. Там на неї чекала дуже приємна зустріч, яка змогла витягнути її з депресії та вселити віру у те, що Україна зможе вибороти свою незалежність.

Нещодавно вона розповіла на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram про зустріч з відомим голлівудським актором Річардом Гіром, який надихнув її йди вперед та не зневірятися.

Варто відмітити, що зірка залишила свого коханого чоловіка в Україні і дуже хвилюється через розлуку. Розуміння того, що зараз її сім’я не може бути разом через війну розбиває артистку. Але вона все одно намагається тримати на рівні свій моральний дух.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".