Як виглядає родина телеведучого Дмитра Карпачова: чому головний психолог країни приховує рідню від публіки

Дмитро Карпачов — один із головних психологів України. Однак власну родину він здебільшого приховує. Щоб побачити рідкісні кадри родини Карпачова — читайте далі.

Дмитро Карпачов увірвався в український шоу-бізнес разом із знаменити програмами від “СТБ” — “Кохана ми вбиваємо дітей”, “Один за всіх”, “Вагітна у 16” та іншими. Для багатьох телеглядачів Дмитро став одним із головних психологів України. Зараз окрім телебачення, він успішно продаж авторські книги з психології, проводить семінари та навчання.

Хоча Карпачов допоміг сотням сімей зберегти між собою теплі стосунки та буквально врятував родини, про своїх дітей та дружину він не любить говорити публічно.

Дмитро Карпачов
Дмитро Карпачов

Тривалий час Дмитра фанати підозрювали у романі з телепсихологинею Наталією Холоденко. Вона також тримала у таємниці своє особисте життя.

Та відомо, що насправді обраницю зірки СТБ звати Ірина. У заміжжі взяла прізвище обранця. Жінка захоплюється спортом та займалася тривалий час йогою. Втім зараз – це просто велике хобі, а у саморозвитку кохана Карпачова пішла далі та освоїла коучінг, працює з мисленням. Молодята познайомитися встигли у рідному Кіровограді, нині Кропивницькому. Перша зустріч сталася у 2007 і з того часу Ірина та Дмитро були нерозлучні. Навіть підкорювати столицю вирішили разом.

Спільних світлин не знайти, але у мережі припустили, як може виглядати обраниця ведучого:

Як виглядає дружина телепсихолога Дмитра Карпачова

У 2009 році пара офіційно стала чоловіком і дружиною. У грудні доля ощасливила цю родину небувало щедрим дарунком: народився синочок. Маленький, білявенький, наче янголик, карапуз отримав незвичайно красиве древнє ім’я – Святогор. Хлопчик нині зовсім виріс, але ще так потребує батьківської уваги й турботи.

Дмитро Карпачов з сином Святогором
Дмитро Карпачов з сином Святогором

Знаменитий татко не приховує, що всі свої блискучі навички у психології практикує з сином. Дружині намагається максимально допомагати. Вона хоч і взяла на себе основний обов’язок виховання дитини, все ж таки потребує відпочинку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".