24-річній дружині переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина Іванні дорікнули за невміння правильно писати

Молодій дружині переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванні "дісталося" від уважних підписників, які дорікнули їй за елементарну помилку в правописі.

Роман Сасанчин здобув широку популярність після участі та перемоги у вокальному шоу “Голос країни” — спочатку в дитячому, а згодом і в дорослому сезоні. У свої 19 років хлопець вже отримав власну квартиру в Києві, зв’язав себе узами шлюбу і навіть став батьком.

Дружиною співака стала старша за нього на 4 роки дівчина на ім’я Іванна, з якою він познайомився в компанії спільних друзів. Спочатку майбутня обраниця уваги на нього не звертала, але Роман не полишав спроби підкорити серце красуні в зрештою досяг своєї мети.

Навесні 2021-го Сасанчин освідчився коханій, вже влітку вони повідомили про те, що чекають на поповнення, а у грудні перед Новим роком пара одружилася і стала батьками — у них народилася донечка Елізабет.

Дружина 20-річного Романа Сасанчина вперше показала свою свекруху
Дружині Романа Сасанчина Іванні дорікнули за невміння правильно писати

Попри доволі юний вік, подружжя добре порається з дитиною, але без проблем у стосунках не обходиться. Так, нещодавно в розлуці через війну в Україні Іванна схвилювала фанатів заявою про те, що їхньої сім’ї більше немає. Проте криза минула, вона з донькою повернулася з Польщі додому і щодня демонструє сімейну ідилію у власному блозі. Закохані навіть планують повінчатися.

Днями в Інстаграмі дружини Романа Сасанчина з’явилося сонячне фото з Елізабет, у підписі до якого вона зробила помилку:

“Я така щаслива, що ми знову в дома”.

В коментарях Іванні одразу ж дорікнули за невміння правильно писати:

“Вдома” пишеться разом…”.

Дружині Романа Сасанчина Іванні дорікнули за невміння правильно писати
Дружині Романа Сасанчина Іванні дорікнули за невміння правильно писати

Дівчина не відреагувала на зауваження.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".