Мама Дана Балана Людмила показала, як відгуляла весілля і засвітила наречених: молдавський мачо одружився?

Матір знаменитого молдавського виконавця Дана Балана Людмила Балан схвилювала мережу кадрами з весілля. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан народився в родині артистки та дипломата. Свій талант та навички він успадкував саме від мами — Людмили Балан, яка добре йому допомогла на початку кар’єри.

Людмила Балан показала свого чоловіка і батька Дана
Мама Дана Балана Людмила показала, як відгуляла весілля і засвітила наречених

Зараз вони займаються своїми кар’єрами окремо. Людмила відома у межах Молдови, а про Дана знає весь світ. І поки чоловік заробляє на гастролях, його мама має непогані доходи з корпоративів. Так, частіше за все Людмила співає на весіллях та днях народженнях.

Мама Дана Балана Людмила показала, як відгуляла весілля і засвітила наречених

Нещодавно вона схвилювала мережу новими кадрами зі святкування. Наречений з короткою темною зачіскою та стрункою фігурою був дуже схожим на Дана, але якщо придивитися уважніше, від погляду не приховається, що це невідомий чоловік.

Мама Дана Балана Людмила показала, як відгуляла весілля і засвітила наречених. Скріншоти відео Людмили

Варто відзначити, що серед гостей не було родичів Баланів, а це означає, що захід для жінки був тільки роботою.

Нагадуємо, що Дан Балан не завжди був холостяком. У двохтисячні чоловік одружився з моделлю з Румунії Еллою Крупеніною. Пара народила спільного сина, але невдовзі вирішила розлучитися. Офіційною причиною стали ревнощі дружини до артиста, який постійно знаходився у концертних турах.

Врешті-решт, дівчина забрала дитину та перебралася до Ізраїлю. Як зараз виглядає син артиста та його мама дізнатися неможливо. Тим часом співак робить усе можливе, щоб ніхто не знав деталей його особистого життя.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.