34-річна Леся Нікітюк зізналася, чи дійсно збільшила свої губи під час війни: “Немає чим зайнятися”

Леся Нікітюк публічно зізналася, чи дійсно збільшила свої губи під час війни. Телеведуча наважилась на такий крок після численних звинувачень у соціальній мережі.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк днями і ночами всіляко намагається допомогти своїм співвітчизникам під час війни. Зокрема, вона збирає гуманітарну допомогу, відкрила координаційний центр для волонтерів, займається закупівлею продуктів для безкоштовних їдалень, а також підшукує домівку для тих, хто залишився без житла.

Леся Нікітюк зізналася, чи дійсно збільшила свої губи під час війни

Тим не менш, знаходяться ті, хто може додати ложку дьогтю до бочки меду. Так, нещодавно зірку звинуватили у тому, що вона збільшує собі губи під час війни.

Леся Нікітюк зізналася, чи дійсно збільшила свої губи під час війни. Скріншот особистої сторінки телеведучої

Користувачів спровокувала фотографія зірки, на якій помітні якісь сліди на губах. Підписники зірки вирішили, що це почервоніння після уколів краси.

“Деяким людям, незважаючи на обставини, в яких ми зараз живемо, вистачає сміливості писати мені в direct: “О, губи наколола!” Що у вас у голові?” – сказала вона.

Також Леся Іванівна пожартувала, що знайшла уколи ботоксу серед гуманітарної допомоги. Дарма, що філлери для губ складаються не з ботулотоксинової кислоти, а гіалуронової.

Варто відмітити, що не так давно Нікітюк зізналася, що залишилася без роботи. Телеведуча дуже засмучена цим фактом, особливо зважаючи на те, що не так давно знімався серіал з Лесею у головній ролі. Зірка навіть пропустила, що шоу так і не вийде на екрани. Тим часом, вона все одно намагається не вішати носа, і принести користь роботою на благо суспільству.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".