Екс-дружина Дзідзьо вперше розповіла про розбірки, які влаштував їй співак після розлучення: “Дзвонив по телефону”

Колишня дружина відомого українського виконавця Дзідзьо Славія вперше розповіла про сварки з ним через інтерв'ю, які вона давала раніше. Детальніше в статті.

Новина про розлучення Дзідзьо для його шанувальників не була вражаючою з огляду на те, що цій заяві передував ряд інтерв’ю, в яких Славія розповіла про усі проблеми, з яким їй довелося зіштовхнутися у шлюбі з артистом.

Власне, деякі фанати навіть підозрюють, що це стало останньою краплею для співака. Нещодавно Ярослава, яка тепер розвиває сольну кар’єру розповіла, чи дійсно в них був серйозний конфлікт через те, що вона розповіла журналістам.

Екс-дружина Дзідзьо вперше розповіла про розбірки, які влаштував їй співак після розлучення

Славія розповіла, як Оля Цибульська клеїться до Дзідзьо
Екс-дружина Дзідзьо вперше розповіла про розбірки, які влаштував їй співак після розлучення

Співачка прийшла на зустріч з Аліною Доротюк та розповіла їй, що саме їй довелося пережити після того, як вона на всю Україну розповіла про шлюб з Дзідзьо.

“Він не любить, щоб я розповідала. Він ображається. Він закритий, з нього не витягнеш жодну інформацію. Тому я не хочу зайвий раз йому робити неприємно, щоб він телефонував, якесь з’ясовування стосунків. Це в минулому. Кожен знайде своє”, – прокоментувала співачка.

Власне, саме тому Ярослава більше і не обговорює публічно все пережите з Михайлом. Колишній парі вдалося знайти шлях до примирення після офіційного розлучення, тому артистка намагається тримати баланс.

Нагадуємо, що після розриву стосунків Славія отримала від Михайла елітну квартиру біля озера. Життя дівчини налагодилося і вона навіть зустрічається з іншими чоловіками. Також Ярослава зізналася, що напередодні війни мала приїхати до іншого будинку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".