Катя Осадча публічно зізналася в коханні іншому чоловіку, який вдвічі старший за неї: Юрій Горбунов обімлів

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча опублікувала на особистій сторінці зізнання в коханні близькій людині. Усі деталі в статті.

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча, як і більшість її колег, під час війни не часто ділилася позитивними емоціями з фанатами. Усю весну вона знаходилася на заході України, після того, як зрозуміла, що у її батьків небезпечно.

Про маршрут Каті стало відомо лише тоді, коли вона разом з дітьми повернулася додому. Зірка приховувала свою локацію, але тільки-но вона з’явилася в столиці, як Юрій Горбунов розповів усі подробиці.

Катя Осадча публічно зізналася в коханні іншому чоловіку, який вдвічі старший за неї

Не так давно Катя зізнавалася в коханні Києву, а вже незабаром дехто також потрапив під її промені любові. Так, вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм привітання з днем народження для свого батька.

Вона додала до запису свої фотографіі з батьком. Варто відмітити, що чоловік виглядає дуже свіжим, здоровим та зібраним. Не може приховати я і інтелігентна натура чоловіка, яка проглядається крізь великий досвід та мудрість.

Катя розповіла, що її батько, не дивлячись на небезпеку, відмовився евакуюватися та чекав на свою долю у домі, готовий захищати свою сім’ю та Батьківщину від загарбників. Фото було зроблено всередині весни, коли цвіли магнолії. Це помітно на фото.

Нагадуємо, що Катя Осадча та Юрій Горбунов активно розміркувують щодо всиновлення дитини. Пара готова на цей крок, але поки що це неможливо заробити офіційно. Також Юрій неодноразово говорив про своє бажання стати батьком для дівчинки. Тож цілком імовірно, що зірки ще раз стануть батьками.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".