Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський не стримали почуттів та привселюдно поцілувалися: “Дай цьом”

Легендарні українські щеф-кухарі Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський показали новий рівень прояву своїх почуттів одне до одного. Детальніше в статті.

Два відомих українських шефи Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська свого часу склали неймовірний тандем, який користується популярністю вже багато років. Разом вони не тільки проводять час, але і працюють, і створюють дещо нове.

Так, їхня спільна кулінарна книга має попит серед української аудиторії, а нещодавно принесла велику користь суспільству, адже Ольга та Володимир вирішили пожертвувати усі гроші, які заробили на продажу цієї книги для лікарні Охматдит.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський не стримали почуттів та привселюдно поцілувалися

Втім, у ці непрості для України часи фанати не могли не помітити, що Вова та Оля майже не бачаться. Але і цьому вже покладено край. Нещодавно Ярославський прилетів до Ольги, чим дуже її потішмв.

Вона була настільки рада зустрічі зі своїм найкращим другом та імовірно коханим, що застрибнула при зустрічі на нього в аеропорту. А нещодавно вона опублікувала нові кадри, на яких вони збирали з Ярославським суцвіття хміллю. Тоді Ольга зізналася, що Володимир нарешті почав посміхатися вперше за довгий час. Вона слідкувала за тим, як він зрізає квітки, а потім сказала йому: “Дай цьом”. Звісно Ярославський покинув все і пішов назустріч Ользі.

Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський не стримали почуттів та привселюдно поцілувалися. Скріншот особистої сторінки зірки

Нагадуємо, що за тиждень до війни Ольга оприлюднила у своєму мікроблозі посилання на інтерв’ю для журналу L’officiel, який був приурочений до Дня закоханих. У ньому велика кількість пар шоу-бізнесу розповідали про своє бачення поняття кохання. Серед них опинилися і Ольга з Вовою — єдині, хто офіційно не є парою. Це стало приводом вважати, що насправді шеф-кухарі знаходяться у стосунках.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".