Розпатлана і заспана Наталія Могилевська публічно зізналася, що тепер живе в машині: “Стала мені домом”

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська здивувала зізнанням, яке зробила у власному автомобілі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська після початку війни почала рідше виходити на зв’язок зі своїми підписниками. І не дивлячись на одіозні заяви, артистка усіма силами намагається підтримувати Україну, хоча її думки не завжди подобалися співвітчизникам.

Наталія Могилевська публічно зізналася, що тепер живе в машині

Нещодавно вона вийшла на зв’язок та оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з машини. В кадрі вона постала без зачіски та, судячи з вигляду, втомленою. У повідомленні вона зізналася у тому, що ночувала в автомобілі, але що саме змусило її залишитися на ночівлю в салоні авто достовірно невідомо.

Але цей автомобіль дуже схожий на мікроавтобус, яким Наталія подорожує під час гастролей. Тож імовірно вона виступала у місті де немає готелей, тому використала транспортний засіб, як трейлер.

Втім, це не перше зізнання Наталі за 2022 ріц, яке викликало багато питань у її аудиторії. Наприклад, нещодавно співачка розповіла, що перебуває у стосунках. Особистість чоловіка вона викривати не хоче, але зізналася, що разом вони допомагають українським сиротам, які через війну залишилися без батьків.

Ба більше, артистка натякнула, що розглядає можливість усиновлення. Раніше для неї це була недоступна розкіш, так як дитині потрібен батько, а Наталія в свою чергу не могла запропонувати майбутній дитині подібного, так як не мала вірного супутника життя. Останній коханець Могилевської вийшов з її життя після року пандемії через те, що їхні стосунки зруйнувала відстань.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".