Олег Винник не тікає від війни, а приховує від вовчиць проблеми з здоров’ям: “Реальна хвороба. Прямо проблема”

З'явилися нові подробиці зникнення Олега Винника під час війни, які можуть в корені змінити думку його розчарованих шанувальниць про нього.

Після великої хвилі хейту на адресу Олега Винника з приводу його раптового зникнення після 24 лютого в мережі почали активно обговорювати імовірність його хвороби. Так, частина його шанувальниць впевнені, що повелитель вовчиць не зникне просто так, а через серйозні проблеми.

Олег Винник не тікає від війни, а приховує від вовчиць проблеми зі здоров’ям

Олег Винник не тікає від війни, а приховує від вовчиць проблеми зі здоров’ям. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Один із тарологів зробила розклад і розповіла про те, що може відбуватися із зіркою. На думку Наталії, Олег Винник хворіє і намагається лікуватися за кордоном, а зовсім не ховається від призову в Україні.

“Якби це була ілюзія і вдавання, то випадали б карти “диявол”, “вдавання”, “хитрість”. Але у Винника на кожному кроці реально помітна боротьба, його постійно супроводжують хвороби. Там є реальна хвороба. Прямо проблема, яку він вирішує і бореться за себе”, — вважає експерт із Таро.

Саме тому Наталія закликає не критикувати співака, а дочекатися, коли він вийде із тіні. Мовляв, Олег дійсно погано почувається і зараз його фанатки дарма обливають його брудом.

Нагадуємо, що шанувальники Олега вважають нібито він покинув територію України і ховається разом з сім’єю у Німеччині. Чи правда це, достовірно невідомо. Втім, артист дійсно не виходить на зв’язок, а його колеги не мають поняття про його місцеположення. Єдине відео, яке записав співак для фанатів, було створено на однотонному тлі, щоб не було помітно, де він.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".