“З тих пір, як він з’явився на світ, я завжди поруч з ним”: Лобода вперше показала свою особливу дитину

Відома українська співачка Світлана Лобода вразила шанувальників відвертістю та розповіла про особливу дитину у своїй сім'ї – це хлопчик і вона ласкаво називає його Андрюшею.

Не секрет, що у Світлани Лободи є дві доньки, яких вона щосили оберігає від публічності та намагається забезпечити їм щасливе дитинство, приховане від настирливих камер папараці. Свою старшу спадкоємицю Євангеліну артистка народила у 2011 році від хореографа Андрія Царя, а молодшу Тільду – у 2018-му. Особистість її батька зіркова мама не розсекречує та навіть не показує на фото обличчя дитини.

Але цього разу Світлана зробила великий виняток і вразила шанувальників відвертістю – виявилося, що в артистки є хрещений син Андрій, який є особливою дитиною. Про це стало відомо з публікації Лободи в Інстаграмі.

Світлана Лобода вперше показала свою особливу дитину
Світлана Лобода вперше показала свою особливу дитину

Так, знаменитість зізналася, що завжди мріяла про велику сім’ю:

“Моє життя стало абсолютно іншим з моменту появи в ньому моїх дівчат Єви і Тільди. Я рідко розповідаю про свою родину, але я шалено до неї прив’язана. Мій улюблений похресник Андрюша – особлива дитина, і з тих пір, як він з’явився на світ, я завжди поруч з ним”.

Схоже, Світлана бере активну участь у житті хрещеного сина і допомагає йому відчувати себе більш впевнено у цьому нещадному оточенні. Основною думкою Лободи у цій розповіді було те, що кожен сьогодні має зробити все для того, щоб наші діти росли у світі, де немає місця ненависті.

Світлана Лобода з обома доньками – Тільдою і Євою
Світлана Лобода вперше показала свою особливу дитину

До речі, на опублікованому відео співачка говорить українською, що не залишилося не поміченим у коментарях – зірку засипали компліментами про те, яка гарна у неї вимова, з чим важко сперечатися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".