Щасливе дитинство: 10 світлин, які вас заставлять посміхнутися

Діти - досконалі, їхні чола ще пам'ятають поцілунок Бога. Вони винахідники і дослідники, першовідкривачі і першопрохідці, учні і вчителі одночасно. Вони усе знають і знають, що нічого не знають. Вони плачуть, а за мить сміються. І нам, дорослим, ніколи не наздогнати їх у щирості і безпосередності. І навіть у любові, бо їхня любов без умов і кордонів.

На усіх поданих нижче світлинах діти знаходяться у періоді раннього віку. Цей вік деякі вчені вважають настільки сейозним і важливим для психічного розвитку майбутньої дорослої людини, що може у певних речах накласти відбиток на усе подальше життя.

Я також вже великий. Хочу, як тато з мамою

Психолог Е.Еріксон вважає, що у цьому віці дитяча чутливість проявляється у бажанні спілкування з іншими членами родини, у потребі позитивних емоцій і всезагального визнання.

Ну, скільки вже можна ті зошити перевіряти?

У віці раннього дитинства формується почуття довіри до людей і закладаються основи оволодіння тілом, мовою, перші проби предметної діяльності.

А он у Мальвіни також блакитне волосся

Ну, що ж ти такий нетанцювальний, а ще мав би літати

З’їли разом моє, а тепер я сам швиденько з’їм твоє

У цьому віці діти дослідники і винахідники одночасно. У них гіперактивно працює пам’ять і уява. З’являються перші ознаки усвідомлення себе особистістю.

Дівчата, я в шоці, вона нами нехтує

Тому так важливо сприймати їх поведінку спокійно, без крику і незадоволення.

Нічого, що витинанки закінчилися. Це ще краще

А навіть навпаки, потрібно вітати усе, що діти у цьому віці роблять.Тоді їхня психіка у майбутньому буде стійка і здорова.

А тато любить яєчню зі  скількох яєць?

Допоможу мамі з тістом, а то вона все сама…

 

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.