Огнєвіч була зайвою з самого початку: переможець Холостячки-2 Задворний проявив почуття до іншого чоловіка

Після участі у другому сезоні романтичного шоу "Холостячка" Андрій Задворний та Дмитро Шевченко залишились хорошими друзями. Усі деталі в статті.

Кінець роману Злати Огнєвіч та переможця романтичного шоу Андрія Задворного виявився найдраматичнішим з усіх тих, за якими глядачам доводилося спостерігати. Бізнесмен зізнався, що більше не має почуттів до співачки, і викинув її зі свого життя. Згодом з’ясувалося, що на шоу він потрапив також не заради пошуку кохання, а заради піару. І своїх намірів чоловік не приховував, тому не вважає цей вчинок поганим.

Андрій Задворний розкрив свої почуття до іншого чоловіка

Як з’ясувалося пізніше, Андрій таки знайшов дещо цінне під час зйомок, але це стосується романтичної сфери життя зірки. Так, нещодавно бізнесмен опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм привітання для екс-учасника проєкту Дмитра Шевченка, який святкує день народження.

Задворний розкрив свої почуття до іншого чоловіка. Скріншоти особистої сторінки чоловіка

У сторіз він засипав Дмитра компліментами, а також зізнався у міцній дружбі з ним. Як так вийшло, що два головних конкурента так здружилися незрозуміло, але це говорить про якість їхніх почуттів до Огнєвіч.

Нагадуємо, що Дмитро Шевченко знайшов своє кохання також на проєкті. Його обраницею стала дівчина з команди. Чи вплинуло це на рішення Злати невідомо, адже глядачі буди впевнені, що співачка обере саме його, а не Андрія Задворного. Тим не менш, зараз все стає на свої місця. Хлопці проводять час разом і майже не згадують артистку, взаємодії з якою стали для них хорошим і тривалим піаром. Тим часом Злата зізнається, що далеко не одразу зрозуміла, хто є хто, а свій вибір взагалі не схвалює. Зірка його проаналізувала і вважає, що далися взнаки незакриті гештальти.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".