38-річна Катя Осадча показала фото з вагітним животом та замилувала мережу: Горбунов підтвердив плани на дочку

Катя Осадча у свої 38 років віртуозно поєднала роботу на телебаченні та материнство, довівши, що сучасна жінка може все. Та навіть після третьої дитини, ведуча не полишила планів на доньку.

Катя Осадча. Ця неймовірно талановита ведуча роки поклала для того, щоб стати справжньою суперзіркою. Проте, зірка не забула і про своє жіноче начало. У роки ранньої молодості вона вийшла заміж за політики Олега Поліщука. У 2022 році тодішня модель народила синочка Іллю.

Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею
Катя Осадча разом зі старшим сином Іллею

Зараз хлопець – справжня надія та опора неньки. Та згодом у юнака з’явився братик Іванко. Карапуз прийшов у світ завдяки Юрію Горбунову у 2017 році. Мама дуже переживала, як старша дитина поставиться до крихітки, але Ілля вже тоді вразив її мудрістю та добротою свого серця.

Катя Осадча з синами Івасиком та Іллею
Катя Осадча з синами Івасиком та Іллею

Втім, на цьому сюрпризи долі не завершилися. У подружжя ведучих у 2021-му народжується ще один малюк. Хлопчика назвали Данилом, він – бажане і кохане немовля. Хоча й у певному плані його поява стала несподіванкою, адже його мама з татком думали, що буде дівчинка.

Катя не переставала ділитися фотографіями зі свого найбільш щасливого періоду у житті. Її світлини замилували мережу, а чоловік пообіцяв все ж таки попрацювати ще над появою сестрички Іллі, Вані та Данилу.

Нагадаємо, що про заміжжя з Юрієм Горбуновим Осадча оголосила лише у 2017 році, коли приховувати вагітність вже було неможливо. Пара і досі не зізнається щодо того, як познайомилася та закрутила роман. Проте, для багатьох ці ведучі є прикладом гармонійних стосунків та родинного щастя. Можливо доля усміхнеться зірками і нарешті вони будуть пестити свою маленьку принцесу.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".