Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні: “Обрав росію, а не кохану”

Відома українська співачка Аліна Гросу тривалий час приховує, що відбувається між нею та її обранцем Романом Полянським. Чи дійсно актор покинув зірку?

Стосунки між Аліною Гросу та Романом Полянським почали розвиватися минулого року. Хоча фанати насправді припускають, що роман розпочався набагато раніше, ніж про це заявила виконавиця. Так, друг її колишнього чоловіка Олександра Комкова Дмитро заявив, що, ще будучи у шлюбі, артистка дозволяла собі флірт з актором.

Куди зник Роман Полянський
Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні

Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні

Роман постійно знаходився поряд з артисткою, фігурував у її відеороликах та брав участь у зйомках. Але з початком війни від чоловіка немає новин. Він ніби випарився, Аліна про нього не каже ані слова, а його особиста сторінка в соціальній мережі Instagram закрита. Заявки на прийняття чоловік навіть не розглядає.

Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні

Певний час шанувальники терпляче ставилися до ставлення Романа до складеної ситуації, але чим далі триває війна, тим сильніше вони стежать за поведінкою актора. Власне, запустила критику у сторону Полянського його колега Наталка Денисенко, яка заявила, що такі люди як він, не мають заробляти на території України, а повинні повернутися до своєї батьківщини, у випадку Романа — до російської федерації.

Обранець Аліни Гросу Полянський не підтримує її
Правда про роман Аліни Гросу та Романа Полянського вийшла назовні

Аліна ж усі запитання підписників про свого коханого ігнорує, але обговорення їхнього особистого життя не видаляє, що дає привід вважати, ніби у словах її шанувальників є доля правди. Хіба що вона дозволила собі коментар стосовно його мікроблогу. Вона заявила, що Роман не веде сторінку, а це робить його агентство.

Так чи інакше, але Аліна чекає слушної нагоди, аби пояснити відсутність свого коханого.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".