36-річна Оля Цибульська повідомила, куди зник Олег Винник: Оля Полякова тим часом має іншу інформацію

Українська співачка Оля Цибульська отримала від шанувальників запитання стосовно місцеперебування Олега Винника. Що артистка знає про зниклого колегу — читайте далі.

Олег Винник останні декілька тижнів перестав виходити на зв’язок зі своїми підписниками. Остання публікація артиста у соцмережах датується 24 квітня, коли головний “Вовк” вітчизняного шоу-бізу вітав усіх шанувальників з Великоднем. З того часу від артиста не чути жодних новин, хоча раніше він доволі активно вів особистий блог.

Дехто з фанатів припускає, що Винник міг виїхати закордон, користуючись своїм зірковим статусом, однак соромиться зізнатися у цьому перед своєю багаточисельною аудиторією. Тож аби вияснити, куди зник Олег Винник, шанувальники почали звертатися до його колег.

Куди зник Олег Винник
Куди зник Олег Винник

Першою питаннями засипали Олю Цибульську, яка мала доволі непогані відносини з артистом. “Куди подівся Вінник”, — запитали у співачки користувачі мережі. Ольга ж вирішила використати помилку в написанні прізвища виконавця і за традицією віджартувалася:

“Осьо”, — написала Цибульська, опублікувавши зображення віника.

Цибульська розповіла, куди зник Винник
Цибульська розповіла, куди зник Винник

Наступною про зникнення Винника висловилася Полякова під час одного з останніх інтерв’ю. Оля заявила, що в Олега проблеми зі здоров’ям, але вона не хоче багато говорити на цю тему, адже її колега має сам повідомляти шанувальникам подібні новини.

Також артистка відмітила, що Олег у жодному разі не являється зрадником України. Навпаки, вони наприкінці лютого планували запитати пісню в дуеті, композиція скоріш за все, мала бути патріотичною, проте Олег раптом зник через проблеми зі здоров’ям.

“Даймо йому можливість самому розказати, що в нього там відбувається”, — попрохала Полякова.
– підсумувала артистка.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".