Камалія серед ночі влаштувала сцену з розбірками через свого чоловіка-пакистанця Захура: “В мене красень!”

Знаменита українська співачка Камалія не змогла змовчати у відповідь на критику зовнішності її чоловіка Мохаммада Захура фанатами. Усі деталі в статті.

Вельми популярна в Україні співачка Камалія, яка на початку двотисячних успішно вийшла заміж за металургійного короля Мухаммада Захура завжди стіною стояла за свою родину. Артистка вміє відстоювати особисті межі та захищати цінності своєї сім’ї, але раз у раз знаходяться користувачі мережі, які випробовують її на міцність.

Камалія серед ночі влаштувала сцену з розбірками через свого чоловіка-пакистанця Захура

Камалія серед ночі влаштувала сцену з розбірками через свого чоловіка-пакистанця Захура. Скріншот особисту сторінку співачки

Декілька місяців тому артистка знаходилася на відпочинку разом зі своїми доньками Арабеллою та Мірабеллою у Буковелі. Родина добре проводила час, але голови сімейства поруч з ними не було. Мохаммад Захур працював. Тоді співачка проводила багато прямих ефірів.

В одному з них один з фанатів написав їй дуже неприємну річ, назвавши її чоловіка “чуркою”. Спочатку, зірка подумала, а потім дала жорстку відповідь, яка поставила чоловіка на місце.

“Ви знаєте, в мене чоловік не чурка. Він в мене красень, гарний, розумний. Багато жінок, мільйони жінок хотіли опинитися на моєму місці. Бажаю вам всього щасливого і хорошого. Катайтесь собі на здоров’я”, — прокоментувала зірка.

Як і очікувалося, шанувальники зірки здебільшого підтримали її та завалили чоловіка, який дозволив собі подібні вислови тонною критики.

Нагадуємо, що чоловік Камалії Мохаммад Захур заробив свої статки, піднявши металургійну галузь в Україні.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".