Як виглядає біологічний батько доньки Святослава Вакарчука від першого шлюбу і хто він: впливова людина (ФОТО)

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук у шлюбі з екс-дружиною Лялею Фонарьовою виховував доньку Діану, для якої він не біологічний батько.

Святослав Вакарчук – дуже відома особистість в українському шоу-бізнесі, особисте життя якого викликає неабиякий інтерес у його численних фанатів. Втім, він не з тих зірок, хто ділиться сімейними подробицями на широкий загал.

Відомо, що більш ніж 20 років фронтмент гурту “Океан Ельзи” перебував у стосунках зі стилісткою Лялею Фонарьовою.

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука,
Як виглядає біологічний батько доньки Святослава Вакарчука від першого шлюбу

Спільних дітей у пари не з’явилося, але Вакарчук побудував дуже теплі відносини з падчеркою Діаною, до якої завжди ставився як до рідної і яку вдочерив.

Як виглядає біологічний батько доньки Святослава Вакарчука від першого шлюбу

Весь цей час музикант намагався оберігати приватне життя від ЗМІ та папараці, але у 2021-му сам підняв цю тему в інформаційному просторі та повідомив про розлучення з Фонарьовою, згодом після чого у нього народився син від іншої жінки.

Що відомо про біологічного батька доньки Вакарчука

Рідним батьком Діани є бізнесмен та перукар-стиліст Володимир Тарасюк. Саме від нього Ляля Фонарьова свого часу пішла до Святослава, незважаючи на несхвалення і нерозуміння її рішення громадськістю. Ось що з цього приводу казав відомий продюсер Євген Рибчинський:

“Дружина власника салонів, модного, перспективного і впливового стиліста. Коли Ляля пішла від Тарасюка до Вакарчука, багато хто пожав плечима, бо тоді це був дивний вибір”.

Як виглядає перший чоловік Лялі Фонарьової, від якого вона пішла до Вакарчука,
Як виглядає біологічний батько доньки Святослава Вакарчука від першого шлюбу

А дивний тому, що на той момент музична кар’єра Святослава тільки набирала обертів – він ще не мав популярності і статусу.

У студії Тарасюка створювалися сценічні образи Андрія Данилка, Ірини Білик, гуртів “Друга ріка”, “НеАнгели” і навіть “Океан Ельзи”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".