“Родичі з росії”: 28-річна дружина Віктора Павліка показала майстер-клас, як елегантно присоромити рідних з рф

Популярна дружина Віктора Павліка у своєму блозі присоромила родичів з росії. Зірка нагадала, які збитки наробила сусідня держава та пригадала свою бабусю.

Катя Репяхова і Віктор Павлік вже давно разом. Велике горе, війну, вони переживають дуже непросто. Подружжя не бачило один одного багато тижнів, адже обраниця музиканта виїздила до родичів закордон. Та нарешті Катерина повернулася в Україну.

Тут вона продовжує займатися улюбленою справою – блогерством. Дружина артиста звикла ділитися новинами зі свого життя і подіями з нашого сьогодення. Нещодавно зірку вразив масштаб руйнувань у Харкові. Місто одним з перших опинилося під ударом з боку росіян. Нині туди також долітають ворожі ракети.

Репяхова не витримала, я разом з кадрами з цього, колись молодіжного міста, написала послання своїм родичам в рф:

“Всі, мабуть, вже бачили наш Харків… Зараз я хочу, щоб мої родичі з росії це побачили. Ваша країна ще довго буде носити клеймо вбивці”, – гнівно висловилася обраниця Павліка, а далі додала: “Як в мене болить душа, що там лежить моя бабуся. Вона б таке ніколи в житті би не підтримала”

28-річна дружина Віктора Павліка показала майстер-клас, як елегантно присоромити рідних з рф

Раніше Катерина не розповідала, що у неї є родичі десь, окрім Ізраїлю. Блогерка евакуювалася саме до них, коли ворог був на підступах до Києва. Разом з коханим вона активно волонтерила, поки була в Україні.

Нагадаємо, що Віктор взяв у дружини Катю у 2020-му році. Була лише офіційна частина у РАГСі. Пара досі не зіграла традиційного весілля, хоча для дружини співака – це перший шлюб.

Більше про цю пару дізнайтеся у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".