Через війну 44-річний Арсен Мірзоян полишив шоу-бізнес та пішов в автослюсарі: “Заводське минуле”

Чому відомий співак вирішив повернутися до професії минулого? Де зараз працює та як поставилася до рішення обранця сама Тоня Матвієнко?  

Арсен Мірзоян – лагодить авто. Тоня Матвієнко, дружина артиста, сьогодні презентувала цю новину у своєму інстаграмі.

Як виявилось, ще до кар’єри співака Арсен займався ремонтом літаків і металургійного обладнання. Після школи Арсен Мірзоян вступив на факультет кольорової металургії Запорізької державної інженерної академії.

Арсен Мірзоян полишив шоу-бізнес та пішов в автослюсарі

“Заводське минуле стало в нагоді. Арсен Мірзоян літаки ремонтував, металургійне обладнання ремонтував, тепер до автівок добрався”, – написала Тоня.

12 років Арсен Мірзоян займав посаду майстра дільниці в механічному цеху комбінату. Але мрії про музику не покидали чоловіка весь цей час.

Відсутність музичної освіти не завадила колишньому працівнику заводу створити успішну кар’єру співака та артиста, бо якщо є талант, не треба його ховати під металевою стружкою. У 2011 році Арсен Мірзоян взяв участь в талант-шоу «Голос країни» де і познайомився зі своєю майбутньою дружиною Тонею Матвієнко. У 2017 році зіркова пара одружилася і зараз виховують 5-річну доньку. До речі, у співака є сумісний трек з Тонею під наназвою “Івана Купала”.

Прихильники гадали, де зараз Арсен і чим він займається, адже з початку війни інформації про зіркову особу майже не було. Як ми бачимо зараз, співак не відпочивав на Іспанських пляжах, як це роблять інші селеби української естради. А допомагає країні тим, що вміє робити краще за все. В перервах між ремонтом автівок для ЗСУ Арсен Мірзоян випустив зворушливий трек під назвою “Вальс Ірпінь”. Пісня з перший нот почала підкорювати серця слухачів, а слова “маємо встигнути жити” можна побачити мало не в кожному коментарі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".