Ользі Сумській не вдалося приховати правду про стосунки з чоловіком сестри: ось чому Наталія уникає рідню

Ольга Сумська - популярна українська акторка, яка багато років вже не контактує зі своєю старшою сестрою. Дізнайтеся, чому жінки побили горщики.

Ольга і Наталія Сумські – беззаперечно видатні артистки України. Обидві мають цікаву долю, а ще фанати просто обожнюють спостерігати за родинними чварами їхньої родини. Річ у тім, що родички вже давно не спілкуються.

Ольга та Наталія Сумські у молодості

Чому посварилися Ольга і Наталія Сумські?

Вже багато років не видно спільних світлин та зустрічей на сцені двох популярних акторок. Зірки, хоч мають спільну професію, але обрали собі різну царину: Наталія – обожнює театр, плекає кожну свою роль, а Ольга віддає перевагу кінематографу та шоу-бізнесу, словом живе у світлі софітів.

Після виходу на екрани українського телесеріалу “Роксолана”, у 1997-му році, почали ходити чутки про те, що Сумьска-молодша крутить шури-мури з Анатолієм Хостікоєвим. А цей актор ще у 1996-му році зустрічав з пологового її сестру Наталію.

Ользі Сумській не вдалося приховати правду про стосунки з чоловіком сестри

Телеепопея за східними мотивами мала, як на той час, дуже сміливі сцени кохання. Пристрасні поцілунки Роксолани Ольги та Сулеймана Анатолія бачила вся країни. Ходили плітки, що після такої роботи родички й перестали спілкуватися.

Проте, минулого року Наталія вперше зізналася, що проблема не у серіалі майже 20-ти річної давнини. Вона не вподобала ідею сестри зніматися для кіно, яке показують у росії. Зірка дуже патріотично ставиться до своєї держави.

Сестри Сумські разом з мамою

Навіть 24-те лютого не об’єднало родину. Ольга досі не показала жодної спільної світлини з Наталею.

Нагадаємо, що мама сімейства, Ганна Сумська пішла з життя 27-го лютого цього року.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".