Катя Осадча намагалася приховати округлий живіт, але ненароком видала цікаве положення: “Чекаємо на дівчинку”

Знаменита українська телеведуча Катя Осадча сколихнула мережу новими кадрами з з благодійного концерту. Чи можливо, що телеведуча знову завагітніла від Юрія Горбунова?

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча — багатодітна мати. Вона дала життя синам Іллі Поліщуку, а такоє Івану та Данилу Горбуновим. Хлопчики, які народилися в шлюбі з телеведучим Юрієм Горбуновом доволі маленькі.

Наприклад, Данило народився минулого року і навіть не встиг відсвяткувати свій перший день народження, як розпочалася війна.

Звісно, Катя евакуювалася з Києва, але родина вирішила не розповідати фанатам про своє місцезнаходження. Лише після того, як телеведуча разом з синами змогла повернутися до столиці, Юрій розкрив таємницю її схованки — Осадча не виїжджала до Європи, а знайшла прихисток на заході України.

Катя Осадча намагалася приховати округлий живіт, але ненароком видала цікаве положення

Необхідно відзначити, що коли Катерина була вагітна втретє, вона розраховувала на дівчинку. Телеведуча навіть до останнього відтягувала момент з гендерною вечіркою. Але за декілька тижнів до пологів вона все ж таки дізналась, що народить хлопчика.

Втім, Юрія Горбунова, який так сильно хотів виховувати маленьку принцесу, це не засмутило. Він публічно почав натякати дружині на ще одну малюка. Катерина відповісти однозначно не змогла.

А нещодавно вона з’явилася на публіці у вельми цікавому фасоні сукні, який може казати про її вагітність. Зазвичай Катя обирає подібні моделі саме тоді, коли необхідно сховати животик.

Із деяких ракурсів, які помітні на кадрах, можна зробити висновок, що округлості таки з’явилися у телеведучої. Деякі шанувальники одразу ж дали зрозуміти Осадчій, що вони помітили зміни у її фігурі та почали відкрито питати, чи виношує вона ще одну дитину.

Катя Осадча намагалася приховати округлий живіт, але ненароком видала цікаве положення

Але як завжди ці запитання Осадча вирішила залишати без відповіді.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".