Густі брови на півобличчя: єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу – гени наздогнали

Єдина донька співачки Ані Лорак успадкувала від свого батька Мурата Налчаджиоглу турецькі гени, які видно здалеку. Дівчинка росте його жіночою копією.

До Софії Налчаджиоглу завжди було прикуто багато уваги, адже вона зіркова дитина зіркової матері Ані Лорак. Дівчинка народилася у шлюбі співачки з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який нагородив дитину східними генами.

Зовнішність доньки Лорак завжди викликала бурхливі обговорення в мережі. Важко сперечатися з тим, що більшість рис обличчя Соні передалися від тата. З кожним роком її дорослішання це стає все помітнішим.

Мурат Налчаджиоглу відреагував на вагітність Ані Лорак
Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу

Так, поки Кароліна відмовчується з приводу війни в Україні та взагалі не з’являється в інформаційному просторі, її колишній чоловік Мурат багато часу проводить з дочкою в Туречичні. Спільні фото з нею Налчаджиоглу публікує в Інстаграмі.

Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата
Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу

Коментатори всі як один пишуть, що Софія росте його копією, на маму не схожа, а її родзинкою є густі чорні брови.

Нагадаємо, Ані Лорак вийшла заміж за Мурата Налчаджиоглу у 2009 році. На весіллі артистка змінила три сукні, з однієї з яких зробила собі покривало. У 2011-му закохані стали батьками дівчинки, а у 2019-му вони офіційно розлучилися.

Єдину доньку Ані Лорак Софію Налчаджиоглу з 11-річчям привітав Мурат
Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу

Своє особисте життя після розставання з Кароліною Мурат вже налагодив. Він заручений і готується піти під вінець з молодою візажисткою Лілією Реус, у якої також є дитина від попередніх стосунків. Майбутня дружина Налчаджиоглу легко знайшла спільну мову з падчеркою Софією – нещодавно вони усі разом відпочивали на курорті.

Детальніше про історію кохання турка і суперниці Лорак в наступному відео:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".