Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук: “сталева леді” вперше розповіла про своє особисте життя

Сьогодні немає жодного українця, який би не знав, хто така Ірина Верещук. З початком війни в Україні вона відклала своє особисте життя на дальню полицю.

Біографія Ірини Верещук вражаюча. Народилася вона у 1979 році в місті Рава-Руська Львівської області. Займалася різними видами бойових мистецтв, вивчилася у військовому інституті, після чого 5 років служила на офіцерських посадах у ЗСУ. Ба більше, Ірина була в числі добровольців, що намагалися потрапити в Ірак у складі миротворців.

Зараз героїня статті як ніколи впевнена, що вона на своєму місці. А головне, що її у цьому підтримує коханий чоловік.

Як виглядає чоловік Ірини Верещук

Ірина Верещук одружена вдруге. Її чоловік – полковник СБУ Михайло Кухаренко. Пара офіційно не реєструвала стосунки, вони живуть у цивільному шлюбі.

В інтерв’ю з Лілією Ребрик у рамках шоу “Ранок з Україною” міністерка так охарактеризувала коханого:

“Він дійсно, як то кажуть, військовий з голови до ніг – 28 років у офіцерських чоботах, і сьогодні теж захищає нашу землю”.

Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук
Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук

У вільному доступі немає фото Ірини Верещук з нинішнім чоловіком, натомість свого сина вона не приховує.

Як виглядає син Ірини Верещук

Матір’ю Ірина стала у першому шлюбі з військовим Ігорем Верещуком. У 2004 році в родині народився син Олег, який після розлучення батьків залишився жити з мамою.

Олег стопами батьків не пішов, він вчиться на айтішника і за характером не схожий та Ірину:

“В нього немає ні краплі мого лідерського характеру, але він дуже добра людина, яка воює зараз на своєму фронті”, – розповідала міністерка про спадкоємця.

Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук
Як виглядає чоловік та син Ірини Верещук

За словами Верещук, з коханими чоловіками вона не бачилася з 24 лютого, так само і не була вдома. Ірина не приховує – їй не вистачає розмов і обіймів з рідними, однак вона не дає собі права на зайві емоції,  а робить свою роботу і сподівається на скорішу перемогу.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.