Заплакану Ані Лорак помітили в ресторані колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу: ридала від несправедливості

Знаменитий український журналіст Слава Дьомін вперше розповів про те, як побачив співачку Ані Лорак в київському ресторані під час того, як вона плакала. Усі деталі в статті.

8 років тому Ані Лорак стала вигнанницею в Україні, адже після концерту на честь анексії Криму вона втратила довіру своїх співвітчизників. Тоді вона активно піддавалася критиці, але артистка вирішила ігнорувати, усе що відбувається, замість того, щоб розібратися та виправити ситуацію, поки це було можливо.

Заплакану Ані Лорак помітили в ресторані колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу

Чернівчанка Ані Лорак більше не зможе заробляти як раніше
Заплакану Ані Лорак помітили в ресторані колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу

Коли почалася повномасштабна війна Лорак дотрималася своєї моделі поведінки і знову зникла з інформаційного простору. Однак в цей раз, вона видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, залишила єдину доньку колишньому чоловіку і поїхала в невідомому напрямку. Жодна душа не може сказати, де зараз знаходиться російська поп-діва.

Нещодавно про неї згадав український журналіст Слава Дьомін, у якого є ексклюзивні спогади про артистку. Виявляється, якось він побачив Ані, яка заплакана сиділа у київському ресторані свого колишнього чоловіка Мурата. На той момент в них вже були негаразди у шлюбі, але молоді люди юридично були разом.

Плакала вона не через зради благовірного, а через цькування серед глядачів. Слава зізнався, що Кароліна щиро не розуміла, чому її цькують та соромлять, а інших українських артистів, які виступають на території російської федерації не чіпають.

“Вона сиділа в ресторані у свого чоловіка в Києві на Саксаганського і плакала від несправедливості, як вона вважала, бо більшість там виступає, і їх не цькують, а саме її цькують. І вже тоді я їй казав, що не можна мовчати”, – розповів Дьомін “Зірковому шляху”.

Цікаво, що до поради свого співвітчизника вона так і не дослухалася, тому отримала ще гірший результат, ніж очікувала.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".