Віктор Павлік вперше показав свого батька: свекор Каті Репяхової вражає вродою та аристократичністю (ФОТО)

Здається, що Вікто Павлік нічого не тримає у секреті. Він завжди щиро поводиться з фанатами, але майже нічого не розповідає про своїх маму з татом.

Віктор Павлік – популярний артист сучасності. Музикант став справжнім символом епохи. Його пісні і досі захоплюють українців. Знаменитий чоловік цього року не полишив улюбленої справи, але до всього цього почав волонтерити. Тим не менш, його прихильники попри таку цікаву діяльність хочуть дізнатися більше про особисте життя Віктора.

Нещодавно він привідкрив завісу таємничості та показав тата.

Що відомо про батька Віктора Павліка?

Якщо маму Віктора всі прихильники бачили не раз на його сторінці в Інстаграмі, то про тата відомо геть мало. Нещодавно артист показав, яким красенем був його батько. Одразу видно, у кого пішов красою музикант.

Віктор Павлік вперше показав свого батька

З коротких спогадів Каті Репяхової після відвідин свекрухи, можна припустити, що народився музикант у родині моряка. Павлік-старший позує на чорно-білій світлині у смугастій формі. Можливо він так і не повернувся зі свого останнього плавання.

Віктор Павлік вперше показав свого батька

У Віктора дуже нестандартне та цікаве по-батькові – Франкович. Його дружина називає свекра Франеком. Це польське ім’я, а враховуючи те, що сам артист народився на заході України (на Тернопільщині), можливо він має коріння у колишньому краї королів-католиків.

Нагадаємо: з Катериною Репяховою співак взяв шлюб у 2020 році. Роман зав’язався завдяки спільній роботі. А на каналі наших партнерів “Одна минута” ви можете дізнатися цікаву історію неймовірного кохання Віктора Павліка та його четвертої дружини Катерини Репяхової:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".