Камалія та її чоловік-мільярдер Захур видали заміж дочку: зятем обрали немолодого та скромного мусульманина

Знаменита українська співачка Камалія та її чоловік Мохаммад багато років тому видали заміж старшу доньку. З ким побралася падчерка співачки?

На момент знайомства зі своєю майбутньою дружиною у Мохаммада Захура було двоє дорослих дітей. На той час єдина донька Таня була на декілька років молодша за майбутню матчу. Стосунки між молодими жінками склалися далеко не одразу.

Камалія зібрала речі і покинула Захура після бурхливих розваг на курорті
Камалія та її чоловік-мільярдер Захур видали заміж дочку

Але судячи з усього, їм таки вдалося знайти спільну мову. Тим паче, що Камалія та Таня Захур живуть вельми далеко одне від одного.

Камалія та її чоловік-мільярдер Захур видали заміж дочку

Спадкоємиця українського мільярдера пакистанського походження обрала непублічний образ життя. Втім, вона пішла по стопах свого батька — створила власний бізнес після закінчення московської бізнес-школи. Зараз вона є володаркою клініки краси в Лондоні. Своє приватне життя вона охороняє ретельно та не дозволяє пресі проникати в її особисті справи.

Втім, дещо про Таню все ж таки відомо. Наприклад, декілька років тому назад вона засвітила в соціальних мережах свого чоловіка. Брутальний та зі східними рисами обличчя обранець Тані імовірно є мусульманином, адже згідно Ісламу, дівчина не має права виходити заміж за представника іншої віри. Чоловік Тані обожнює офіційний стиль, який видає в ньому дільця.

Тим не менш, відомо, що Таня вимушена жити під одним дахом зі своїм рідним братом Арманом, тож цілком імовірно, що родина не така заможна, як можна було б припустити.

Камалія та її чоловік-мільярдер Захур видали заміж дочку

Нагадуємо, що під час війни дівчина прийняла у себе не тільки власну родину, але й інших переселенців. Тим часом для матері Камалії Інни Петрівни місця у домі Тані не знайшлося. Жінка була вимушена повернутися до Києва і там чекає на родину.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".