Дан Балан відгуляв гучне весілля та засвітив неймовірної краси наречену: співак нарешті оженився?

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан потрапив на розкішне весілля знаменитої української телеведучої Іванни Онуфрійчук. Усі деталі в статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан виступає не тільки на особистих концертах, але й активно заробляє під час корпоративів. Тим не менш, на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram неможливо знайти кадри з приватних заходів. Подібні знімки його шанувальники вимушені шукати на сторінках, які присвячені його творчості, але ведуться фанатами.

Дан Балан відгуляв гучне весілля та засвітив неймовірної краси наречену

Однак, коли свято пишне та гучне, зовсім не дивно, що про участь Дана стає відомо майже одразу. Так сталося з весіллям відомої української телеведучої Іванни Онуфрійчук та її чоловіка, казахстанського олігарха Алмаза. Молдавська зірка був запрошений на свято двічі. Адже Іванна спочатку відсвяткувала своє заміжжя на Мальдівах, а потім влаштувала церемонію з розмахом у Києві.

Відповідні кадри можна знайти у її особистому мікроблозі в Instagram, і це не дивно, адже Іванна є фанаткою творчості Дана Балана. Вона особисто подякувала чоловіка за його виступ, а також показала, як запалювала під його хіти на своєму весіллі.

Окремо варто відмітити сукню нареченої, яка готувалася до свята декілька місяців і виглядала просто неймовірно. Подейкують, що її вартість сягає вражаючих сум, але воно того коштувало. Під час торжества Іванна встигла змінити декілька суконь, але від виступу Дана Балана не відривалася та була присутня під час його міні-концерту.

Нагадуємо, що за офіційною версією Дан Балан не одружений та не зацікавлений в серйозних стосунках. Романеєи артиста тривають не більше декількох місяців і зазвичай не є секретом для преси.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".