Переможець Холостячки Еллерт публічно заступився за Мішину і знову довів своє кохання: “Заздрять і заважають”

Знаменитий український гуморист та переможець реаліті-шоу Холостячка Олександр Еллерт публічно захистив Ксенію Мішину. За що акторку назвали хвойдою?

Нещодавно знаменита українська акторка Ксенія Мішина потрапила у скандал з колективом “Дизель Шоу”. Розбірки влаштували у справжніх зіркових традиціях — на очах у багатомільйонної публіки в соціальній мережі Instagram.

Олександр Еллерт публічно заступився за Ксенію Мішину

Ксенія Мішина зізналася, що переживає найскладніший період у житті
Олександр Еллерт публічно заступився за Ксенію Мішину

Ксенія Мішина виступала проти протиправних дій керівництва студії, а саме невиплати заробітної плати акторам. А ті, в свою чергу, вирішили дати відсіч знаменитості, однак вийшло не дуже гарно та не по-джентельменськи.

Так, на особистій сторінці Олексія Бланара з’явилася публікація, в якій він назвав Ксенію Мішину “політичною хвойдою”. Колишній обранець зірки Олександр Еллерт одразу ж відреагував на недостойну поведінку колеги. Він оприлюднив у своєму мікроблозі скріншот допису Олексія, і дав вичерпний коментар, в якому заявив, що у чоловіка не працюють мізки, а еволюціонував він в іншу сторону.

Варто відзначити, що Олександра здебільшого підтримали його підписники, а також почали ділитися версіями, через що Олексій вирішив перетнути межу у спілкуванні з Ксенією і перейти на образливі вислови.

Нагадуємо, що “Дизель шоу” потрапило у гучний скандал у зв’язку з зарплатою покійної Поплавської, яку, як виявилося, досі не виплатили родичам. Близькі померлої акторки заявили, що керівництво студії пишно поховало Марину нібито за свій рахунок, але насправді зробило це на заробітню плату Поплавської, яку вона так і не отримала. Варто відзначити, що у Дизель шоу вже давно погана репутація, особливо після того, як студію звинувачувало у продажу російській федерації.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".