Борис Джонсон вперше показав свою 7-місячну доньку: маленька кульбабка на руках у головного краша українок

Під час війни британський прем'єр-міністр Борис Джонсон заробив славу улюбленця українців. Та виявляється, що у нього є дочка, яка успадкувала від нього головну фішку.

Свого часу Борис Джонсон полюбився англійцям саме завдяки своїй щирості у демократичних поглядах. Він неодноразово демонстрував своє шанобливе ставлення не тільки до звичайних людей, але і навіть до преси, яка не давала йому вийти з будинку.

І хоча зараз у громадян Великобританії є дуже багато питань до прем’єр-міністра, який от-от піде у відставку, він все що кумир для багатьох.

Борис Джонсон вперше показав свою 7-місячну доньку Ромі

Особливу увагу від українців він отримав після початку повномасштабної війни з росією. Справа в тому, що Борис емоційно та не тільки на словах підтримував громадян України у дуже непрості часи. Можна сказати, що він став своєрідним рупором у боротьбі проти російської федерації.

Борис Джонсон вперше показав свою 7-місячну доньку

Борис Джонсон вперше показав доньку. Борис тримає на руках сина Уілфреда

І хоча Борис вельми немолодий чоловік, окрім дітлахів у його родині є крихітна дівчинка, якій виповнилося лише 7 місяців. Мова йде про його доньку Ромі.

Нещодавно прем’єр-міністр вперше показав дівчинку широкій публіці і вразив одною деталлю, яка одразу ж вказує на їхнє рідство. Генетика знову не підвела Бориса Джонсона і подарувала маленькій принцесі таку саму шевелюру, як і у її батька та брата Уілфреда. Волосся дівчинки світле, повітряне та пухке. Донька політика радше нагадує кульбабку.

Борис Джонсон вперше показав доньку. Дружина прем’єр-міністра Кері разом з Ромі

Фотографія, на якій зображена маленька донечка Бориса одразу ж облетіла мережу та замилувала багатомільйонну аудиторію. Адже ми вкрай рідко бачимо людей, що творять історію та вирішують долю мільярдів у сімейній обстановці, у ролі батька, сина, чи брата.. У такі моменти образ високопоставлених особистостей дуже змінться, а головне ми згадуємо, що вони такі самі люди, як ми.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.