Дружина переможця “Голосу” Романа Сасанчина назвала свою позашлюбну вагітність помилкою: “Можемо покаятись”

Дружина відомого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна вразила своєю відповіддю щодо позашлюбної вагітності та серйозних стосунків без весілля.

Минулого року Роман Сасанчин та його вагітна наречена Іванна повідомили про те, що вони одружилися. Заява застала їхніх фанатів зненацька, адже молоді збиралися тільки подавати заяву. Однак, з’ясувалося, що вагітність дозволяє їм поставити штамп у паспорт одразу.

Дружина Романа Сасанчина зізналася, що пошкодувала про виїзд до Польщі
Дружина Романа Сасанчина назвала свою позашлюбну вагітність помилкою

Тим не менш, питання шанувальники фото пари щодо їхнього вчинку досі не закінчуються.

Дружина Романа Сасанчина назвала свою позашлюбну вагітність помилкою

Варто відзначити, що Іванна позиціонує себе, як релігійну людину. На шиї вона носить хрестик, а також невеличку іконку. Мабуть саме тому одна користувачка вирішила поставити їй вельми провокаційне питання. Вона поцікавилася, чи хіба не вважається великим гріхом допускати до себе чоловіка до весілля, і тим паче вагітніти від нього.

Дружина Романа Сасанчина назвала свою позашлюбну вагітність помилкою

Іванна не розгубилася, але відповіла досить неоднозначно. Вона заявила, що усі люди не єбезгрішні та помиляються, і в них є можливість покаятися.

“Звісно, що не схвалюю, але всі ми грішні. Бог дає нам вибір. Так, ми можемо помилитися в тому виборі, але ми можемо покаятись”, — зізналася Іванна.

Варто відзначити, що справи у Іванни в сім’ї вельми непрості. Дівчина виховує доньку своєї сестри Міланку, яка буквально на декілька рочків старша за Елізабет Сасанчин. З Романом у них також не все стабільно, адже декілька місяців тому дівчина взагалі заявила, що їхньої сім’ї більше немає. А цьому повідомленню передувала черга сварок, про які блогерка розповідала своїм шанувальникам. Втім, зараз у пари все добре і вони навіть вирішили повінчатися.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".